Degustační menu

Nechte se hýčkat! Navštivte ty nejlepší restaurace a vychutnejte si ten úžasný pocit nad velkolepým jídlem, které je vyladěné do posledního detailu. Ochutnejte nejrůznější speciality z domácí i zahraniční kuchyně v dokonalém degustačním menu.

14 výsledků

Zrušit filtr
1 990 Kč /menu
Degustační menu v Gin & Tonic Club

Ochutnejte menší porce vybraných  pochoutek určených k párování s G&T‘s nebo si udělejte večer plný gastronomických zážitků v restauraci a vychutnejte si degustační 5-ti chodové menu spárované s G&T’s a giny.


Studený předkrm

Salát s kozím sýrem, červenou řepou a salátovou okurkou

Polévka

Jarní polévka z mladého kuřátka, drůbeží knedlíček, julienne zelenina

Teplý předkrm

Grilované krevety na petrželi a zázvoru,rizoto z medvědího česneku, tomatová salsa s čerstvým koriandrem

Hlavní chod

Pečené jehněčí kotletky v krustě z čerstvých bylin, batátové pyré, variace sezonní zeleniny, Demi-glace

Dezert

Citronová pěna s pistáciovým jogurtem a ostružinovou čokoládou


Cena degustačního menu včetně drinků je pro 1 osobu 1.990,- Kč.

Závazná rezervace je nutná nejpozději 24 hodin předem.

1 490 Kč /menu
Degustační menu - nejoblíbenější z Mlýnce

Foie Gras Paté, Jahody, Červený Rybíz, Jablko 

Grauburgunder 2008, Beerenauslese, Petri, Pfalz

Čerstvě Zauzený Telecí Tatarák, Domácí Majonéza, Kapary, Hořčičné Semínko, Šalotka, Řeřicha

Neuburské (Neuburger) 2016, Kabinet, Velké Bílovice, Sedlák

Toro ze Žlutoploutvého Tuňáka,  Miso Omáčka, Tapioca, Avokádo, Divoká Rýže, Pak Choi, Ředkvičky

Silvaner 2015, Trocken, Franken,Schloss Castell, Magnum

Grilovaná Atlantická Makrela, Bazalka, Variace z Rajčat  

Weisshaus Pinot Bianco 2015, Colterenzio, Magnum

Telecí Filet Mignon v Trojobalu, Brambory, Celer, Pažitková Majonéza, Pečená Karotka, Telecí Jus

Ursprung 2014, Cuvée - CS, Merlot, M.Schneider, Pfalz

“After Eight” Teplý Čokoládový Fondant, Mátová Zmrzlina, Mátové Želé 

Maury, Domaine Pouderoux, Roussillon


5 chodů menu 1490,-; vinné párování 890,- (atlantická makrela nebo telecí filet)

6 chodů menu 1645,-; vinné párování 945,-

1 190 Kč /menu
České degustační menu

Mlýnec

České degustační menu

29. 6. 2017 - 31. 12. 2017

Římský Salát, Krokety z Kozího Gervais, Rukola, Meruňky, Maliny, Červené Zelí  

Sauvignon 2015 Kabinet, Nový Poddvorov, Vinařství Milan Sůkal, Slovácko

Pražská Šunka, Jablko, Křen, Vlašský Ořech

Rulandské Šedé 2015, Pozdní sběr, Nový poddvorov, Vinařství Milan Sůkal, Slovácko

7 Hodin Konfitované Kachní Stehno, Pěna z Červeného Zelí, na Másle Pečený Škubánek 

Sudéta – St. Laurent, 2013, Školní statek, Mělník

Rozebraný Jablečný Štrúdl, Jablečná Zmrzlina, Vlašský Ořech, Karamel, Rozinky, Skořice 

Pálava 2015, Výběr z hroznů, Perná, Vinařství Volařík, Mikulov


Degustační menu 1190,-

Vinné párování 690,-

1 990 Kč /menu
Degustační menu v Coda restaurant

Restaurace Coda je rájem pro milovníky výborného jídla a hudby. Kuchařské umění Davida Šaška, překrásný výhled na Pražský hrad a Malou Stranu, luxusní prostředí, živá hudba a elegantní stylový interiér z ní dělají jednu z nejlepších restaurací v Praze.


Mušle Sv. Jakuba

čerstvý fenykl, pomeranč, limetka, papája

Sauvignon Picol, Lis Neris, Friuli - Itálie

Pečená kachní Foie Gras

restované lišky, maliny, nakládaná červená cibule, citrónový tymián 

Forget Brimont Brut ,1er Cru,Champagne - Francie 

Supreme z křepelky 

šunka San Daniele, mladá karotka, černý kořen, omáčka z Marsaly

Pinot Gris Bio,Cave du Roi Dagobert, Alsasko - Francie

Malinový sorbet s červeným rybízem, esence z růží

Šťavnatá vepřová panenka 

restované lišky, jemná bramborová kaše, omáčka z uzených kostí, křupavá slanina

Barbera d‘ Alba, Cordero di Montezemolo, Piemonte - Itálie

Lahodná Panna Cotta

vanilka, čerstvé lesní ovoce

Chlazený „Chambord Liqueur“, Loire - Francie


Degustační menu 1 990 Kč

Selekce vín 990 Kč


Na degustační menu můžete využít také dárkový voucher.

1 450 Kč /4 chodové menu
Zážitkové degustační menu Augustine

Šéfkuchař Marek Fichtner vytvořil dynamické a velmi kreativní degustační menu s využitím nejkvalitnějších surovin. Marek, který se své kuchařské umění učil po celém světě, využívá suroviny převážně od místních českých producentů a díky využití netradičních kuchařských postupů pak dává vyniknout opravdové chuti jednotlivých pokrmů. 

Amuse bouche

Tresčí líčka | petrželová krusta | květákové pyré | pěna z olivového oleje

Foie gras torchon | rebarbora | jahody | pistáciová oplatka

Jehněčí hřbet | kolínko | cannelloni | omáčka s medvědím česnekem | pyré z bílé cibule | mladý špenát

Augustine dort | čokoládový korpus | černý rybíz džem | tonka fazole


3 chodové menu - 1200 Kč / 4 chodové menu - 1450 Kč

1 990 Kč /menu
Pětichodové Moser chefs menu

Sestavili jsme pětichodové menu, které Vás provede kulinářskou nabídkou Francouzské restaurace Art Nouveau v Obecním domě v Praze. Pokud zvolíte doprovázející nápojový balíček, umocní noblesu slavnostní tabule i proslulý nápojový servis Moser - LADY HAMILTON (1934) nazývaný sklem králů. Našimi sommeliéry doporučená vína podtrhnou Váš očekávaný zážitek ze správné volby a důvěry v naše umění.

Světoznámá zauzená pražská šunka v petrželovém aspiku, křenový mousse, marinovaná sladkokyselá okurka 

0,125l Bourgogne Chardonnay 2013, Philippe Bouzereau, Francie

Bisque z bretaňských humrů - kousky bretaňského humra

Grilovaný jihočeský candát, koprová espuma, zámecké brambory a vejce sous-vide 

0,125l Sauvignon Prail 2013, Colterenzio, DOC, Alto Adige, Itálie

Kachní prsa barberie pečená na levandulovém medu, omáčka z portského vína, červené zelí s brusinkami, kapusta pečená na másle a opečený bramborový knedlík 

0,125l Barolo Meriame 2010, Paolo Manzone DOCG, Piemonte, Itálie

Nugátové millefeuille z 55% čokolády elianza noir , domácí slaná arašídová zmrzlina, malinové coulis 

0,04l Pineau des Charentes, 5 years, Château de Beaulon, Francie


5chodové menu 1990 Kč

Doprovodná vína 1190 Kč


Na degustační menu můžete využít také dárkový voucher.

990 Kč /menu
9chodové degustační menu u Modré kachničky II

Restaurace U Modré kachničky sídlí v Michalské uličce jen pár kroků od Staroměstského náměstí. V degustačním menu ochutnáte tradiční českou kuchyni, kachní speciality i zvěřinu, kterou tady umí dokonale. Všechny chody degustace podávají v třetinových porcích.

 

Telecí paštika s brandy a zeleným pepřem balená v slanině s brusinkovou omáčkou

Kachní rillettes na rukole a plátcích marinované červené řepy

Staročeská bramboračka s hříbky a čerstvou majoránkou

Domácí citrónový sorbet s campari

Pečená kachna s červeným a bílým zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem

Filety z daňčího hřbetu na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami

Telecí plec pečená v kořenové zelenině a rozmarýnu s bramborovou kaší

Čokoládový dort s jahodovou šlehačkou

Mrkvový koláč s citrónovou krustou


Na degustační menu můžete využít také dárkový voucher.

1 290 Kč /menu
7chodové degustační menu u Modré kachničky I

Restaurace U Modré kachničky sídlí v barokním domě ze 16. století v jedné z kouzelných uliček na Malé Straně. V degustačním menu ochutnáte tradiční českou kuchyni, kachní speciality i zvěřinu, kterou tady umí dokonale. Všechny chody degustace podávají v třetinových porcích.

Zvěřinová paštika se smrži a omáčkou z portského vína a brusinek

Cava Giró Ribot Brut Rosado

Terinka z kachních drobů a foie gras s horkou hruškou vařenou v medu, mátě a limetkové šťávě

Gewurztraminer Signature 2015 René Muré, Alsace

Pečená kachna s jablky, rozinkami, medem a gratinovanou bramborovou kaší s koriandrem

Chardonnay 2014 Domaine Michelot, Bourgogne

Sorbet z lesního ovoce s pálenkou ze zralých malin

Pečená telecí kýta na česneku a křišťálových cibulkách s bramborovým knedlíkem plněným listovým špenátem

Pinot Noir 2015 Gala

Grilovaný jelení hřbet se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem

Les Violettes 2014 Domaine Moillard, Rhone

Flambovaná palačinka Grand Marnier s lesním ovocem mandlemi a čokoládou

Veltlínské zelené 2013 Špalek

Menu 1.290 Kč

Menu s vinným párováním 2.390 Kč

Na degustační menu můžete využít také dárkový voucher.

4 200 Kč /menu
Degustační menu U Zlaté Studně

Restaurace s překrásným výhledem na Prahu se vyznačuje nejen delikátní kuchyní a mistrovskými díly šéfkuchaře Pavla Sapíka, ale také překrásnou střešní terasou, která láká ke gastronomickým experimentům.


Kedlubnové carpaccio s pěnou z kozího sýra Buche Affinne

podávané s jarní zeleninou a limetkovo-okurkovým želé ochuceným olivovým olejem Lakudia

Varnier Fannier L´Esprit de Craie blanc de blanc extra brut – Champagne/Francie

Ceviche z mušle sv. Jakuba

v citrusovém dresinku s čerstvými jahodami, chřestem a černým kaviárem Ossetra

Ryzlink Rýnský - pozdní sběr, Vinařství Gurdau - Mikulovsko/Česká Republika 2015

Terina z kachních jater Foie Gras

se zauzenými kachními prsy, jahodovým curd a černorybízovou makronkou s lanýži

Pálava - výběr z hroznů/stará réva - ŠSVP - Velkopavlovicko/Česká Republika 2015

Chřestové cappuccino

s křupavou oplatkou

Kanadský humr

s grilovanou chobotnicí na mořské řase Salicorne, popcornu a mladé karotce přelitý kukuřičnou pěnou

Sauvignon blanc - pozdní sběr, Piálek&Jäger - Znojemsko/Česká Republika 2015

Kachní prso

na jemném celerovém pyré se zeleným chřestem, baby patisony a sosem Grand Marnier

Rulandské modré - výběr s hroznů/barrique, Vinice Hnánice - Znojemsko/Česká Republika 2015

Epoisse mousse s marinovamým ořechem a meruňkovými perličkami

Pavlova

s černorybízovým curd zdobený čerstvými lesními plody a bazalkovým sorbetem

Sauvignon blanc - výběr z hroznů, Vinařství Lahofer - Česká Republika 2015

Variace domácích pralinek

pistáciovo-čokoládová, red velvet mille-feuille, bezinkové želé s černým rybízem a makronka z krvavého pomeranče

Leopold Gourmel Premiers Saveurs 6 carats - Cognac/Francie


Degustační menu s vínem, kávou a minerální vodou Badoit/Fromin 4 200 Kč

Degustační menu bez vína s kávou a minerální vodou Badoit/Fromin 2 600 Kč


Na degustační menu můžete využít také dárkový voucher.

1 500 Kč /menu
Candlelight menu - romantická večeře v krápníkové jeskyni

Romantická večeře při svíčkách v nezapomenutelné atmosféře secesní krápníkové jeskyně jistě potěší jako dárek k výročí svatby nebo i při jiné slavnostní chvíli pouze pro dva. Udělejte radost své drahé polovičce.

Menu 5 chodů:

Sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champenoise traditionnelle); 

Tartar z marinovaného lososa s grilovanou tygří krevetou a pestem z černých oliv; 

Krémová polévka z artyčoku s grilovaným ovčím sýrem; 

Citrónový sorbet se zakysanou smetanou a tymiánem; 

Svíčkové řezy s glazírovanými jablky a vanilkovou omáčkou, doplněné pažitkovým šťouchaným bramborem a citronovým olejem; 

Pistáciový krém s mandlovou křupinkou a medovými ořechy; 

Káva nebo vybraný čaj

Koupit voucher na menu zde.

1 950 Kč /menu
Degustační 5-chodové menu

Kampa Park

Degustační 5-chodové menu

14. 7. 2017 - 31. 12. 2017

Úžasná kuchyně, úchvatná atmosféra a špičkový servis – to jsou hlavní přednosti Kampa Parku. Díky své luxusní poloze poskytuje nádherný výhled na Karlův most a Čertovku. Interiér je ve znamení luxusu a elegance. Působivou atmosféru umocňuje krb a velkolepé akvárium. 


Pečená červená řepa s čerstvým kozím sýrem, mandarinkami, pistáciemi a malinovým dresinkem

Weingut Trummer, Sauvignon Blanc, Reeine Seele, Steiermark, Rakousko

Zprudka opečené mušle sv. Jakuba s květákem, ořechy, rozinkami a koprovým beurre blanc s kapary

G.H. Von Mumm, Riesling, Johannisberger, Rheingau, Německo

Halibut pošírovaný v olivovém oleji s černými lanýži, křupavou slaninou pancetta, bramborovou kaší s francouzskou hořčicí a zeleninovou pěnou

Joseph Drouhin, Chablis, Réserve de Vaudon, Francie

Hřbet z jelena sika s ragú z lesních hub a topinamburu, foie gras raviolami, jeřabinami a demi glace s citrónovou trávou

Château Hostens Picant, Sainte-Foy Bordeaux, Francie

Kampa Bellini z bílých broskví se sorbetem ze žlutých malin a vanilkovým krémem

La Spinetta, Moscato d’Asti, Itálie


Cena 5-chodového menu: 1 950 Kč

Cena výběru vína: 950 Kč

875 Kč osoba
CZECH SLOVAK CLASSIC Degustační menu

I. Czech Slovak nápoj 

II. Jednohubka 

III. Paštika s želé z portského vína marinované brusinky 

IV. Kroketa z kozího sýra s fíkovým toastem variace salátových listů 

V. Slovenské halušky s Bio Mangalicou smetanová pěna z ovčího sýra  

VI. Guláš ze šumavské vysoké zvěře opečené bramborové placky 

VII. České a slovenské tradiční dezerty v našem moderním pojetí 
  — 

Vinná degustace zaměřená na  propojení chutí jídla a vína 

— 
Ochutnejte naše čerstvé domácí pivo  & pálenky z malých palíren  

949 Kč osobu
Degustační menu

Waldštejnská hospoda

Degustační menu

13. 9. 2017 - 31. 10. 2019

Degustační menu

Tasting menu

Aperitiv – medovina/Mead

1) Naložené olomoucké tvarůžky s beraními rohy, cibulkou a směsí koření servírované s krajícem chleba + 0,3l Pilsner Urquell

Pickled Olomouc curd cheese with goat horn peppers, onion and mix of spices, served with bread + 0,3l Pilsner Urquell

2) Silný hovězí vývar s játrovým knedlíčkem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

Beef Consommé with liver dumpligs, root vegetables and home made noodles

3) Plátek zvěřiny přelitý švestkovou remuládou, kořenová zelenina připravená na másle s rozmarýnem, špekový knedlík + 0,1l Modrý Portugal

Venison fillet served with butter roasted root vegetables with rosemary, plum sauce and bacon dumpligns + 0,1l Blue Portugal

4) Špička panenské svíčkové připravená metodou sous-vide balená v anglické slanině, jemná koňaková omáčka, plátky brambor, ananasové ragú s chilli a mátou + 0,1l Sauvignon

Sous-vide pork tenderloin medallion rolled in bacon served with potato slices, chilli-mint pineapple ragú and cognac sauce + 0,1l Sauvignon

5) Lívanec servírovaný se zakysanou smetanou a zavářkou z lesních plodů + káva nebo čaj

Pancake served with sour cream and forrest fruit sauce + coffee or tea


Menu bez nápojů/menu without drinks  949,-Kč 

Menu s nápoji/menu with drinks 1099,-Kč 


Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace