Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům

Degustační menu

Nechte se hýčkat! Navštivte ty nejlepší restaurace a vychutnejte si ten úžasný pocit nad velkolepým jídlem, které je vyladěné do posledního detailu. Ochutnejte nejrůznější speciality z domácí i zahraniční kuchyně v dokonalém degustačním menu.

7 výsledků

Zrušit filtr
2 699 Kč /menu pro 2 s lahví šampaňského
Šestichodové degustační menu s lahví šampaňského Taittinger

Dopřejte si jedinečný požitek z jídla a vybraného perlivého vína. Prožijte luxus, na který se nezapomíná v podobě šestichodového menu pro 2 osoby sestaveného z toho nejlepšího, co restaurace Planet Sushi nabízí doplněné o vybranou chuť pravého šampaňského značky Taittinger.


Každý pokrm byl pečlivě vybrán a připraven z precizností japonské kuchyni vlastní.

První chod

SAKE TARTAR - Tatarák z čerstvého lososa se zázvorem, wasabi, koriandrem, sojovou omáčkou a avokádem.

Druhý chod

HOTATE KUSHIYAKI - Mušle sv. Jakuba obalená ve slanině, zprudka ogrilovaná s omáčkou Teriyaki.

Třetí chod

SASHIMI SAKE, MAGURO, UNAGI - plátky čerstvého lososa, tuňáka a úhoře s bílou ředkví.

Čtvrtý chod

URAMAKI SAPPORO MAKI, TAKESHI KITANO MAKI - Rolka s krevetou, masem pražmy královské a avokádem,  pokryté kaviárem tobiko a jarní cibulkou. 

Rolka s lososem, smetanovým sýrem, avokádem, koriandrem  a velkou porcí lososového kaviáru.

Pátý chod

AHI MAGURO

1/2 porce - Marinovaný tuňák obalený v sezamu a zprudka opečený. Podáváme se salátem se zázvorovou omáčkou, omáčkou unagi a majonézou.

Šestý chod

DOMINO & ORCHIDEA - 2 ks Čokoládová rolka s čerstvým ovocem, posypaná mandlovými lupínky a 2ks sladká rýžová rolka se smetanou, čerstvým ovocem a kokosovými lupínky.



Jedinečný zážitek vám podáváme od pondělí do soboty v Planet Sushi na Andělu.

Cena: 2 699 Kč / 2 osoby

Možnost i bez lahve šampaňského za 850 Kč / 1 osoba

Časová náročnost: cca 2,5 - 3 h

Rezervace nutná.

790 Kč /menu pro 1 osobu
Francouzské degustační menu

Hotel Hoffmeister & Spa - Ada restaurant

Francouzské degustační menu

29. 11. 2018 - 23. 12. 2018 (11:30 - 22:00)

Nenechte si ujít FRANCOUZSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU a kralujte tak adventní dny na gastronomický zážitek. Chybět nebude vynikající výběr francouzských vín.

3-chodové degustační menu za 790 Kč / osoba s možností párování vín za příplatek.

  • Kachní konfit, foie gras pralinka, kaštany, švestková omáčka  
  • Variace šneků, po Burgundsku a gratinovaní s lanýžovou omáčkou       
  • Kohout na víně, sezónní zelenina, pastiňákové pyré   
949 Kč /osobu
Degustační menu

Waldštejnská hospoda

Degustační menu

13. 9. 2017 - 31. 10. 2019

Degustační menu

Tasting menu

Aperitiv – medovina/Mead

1) Naložené olomoucké tvarůžky s beraními rohy, cibulkou a směsí koření servírované s krajícem chleba + 0,3l Pilsner Urquell

Pickled Olomouc curd cheese with goat horn peppers, onion and mix of spices, served with bread + 0,3l Pilsner Urquell

2) Silný hovězí vývar s játrovým knedlíčkem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

Beef Consommé with liver dumpligs, root vegetables and home made noodles

3) Plátek zvěřiny přelitý švestkovou remuládou, kořenová zelenina připravená na másle s rozmarýnem, špekový knedlík + 0,1l Modrý Portugal

Venison fillet served with butter roasted root vegetables with rosemary, plum sauce and bacon dumpligns + 0,1l Blue Portugal

4) Špička panenské svíčkové připravená metodou sous-vide balená v anglické slanině, jemná koňaková omáčka, plátky brambor, ananasové ragú s chilli a mátou + 0,1l Sauvignon

Sous-vide pork tenderloin medallion rolled in bacon served with potato slices, chilli-mint pineapple ragú and cognac sauce + 0,1l Sauvignon

5) Lívanec servírovaný se zakysanou smetanou a zavářkou z lesních plodů + káva nebo čaj

Pancake served with sour cream and forrest fruit sauce + coffee or tea


Menu bez nápojů/menu without drinks  949,-Kč 

Menu s nápoji/menu with drinks 1099,-Kč 


Načíst další