Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům

Chřestfest

Všem milovníkům chřestu se na vědomost dává, že čas chřestu je tady! Vyberte si to nejlepší chřestové menu, které bude mít opravdu afrodiziakální účinky! Tak kam to bude?

3 výsledky

850 Kč /menu
Chřestové speciality

Francouzská restaurace Art Nouveau

Chřestové speciality

7. 5. 2018 - 30. 6. 2018 (12:00 - 16:00)

Na co se můžete těšit? 

KRÉMOVÁ POLÉVKA ze zeleného chřestu s knedlíčky z ricotty, která nejen zasytí, ale potěší i Vaše chuťové pohárky. Jako teplý předkrm si můžete vychutnat VEJCE SE ZELENÝM CHŘESTEM, estragonem, bernskou omáčkou a kaviárem ze sibiřského jesetera. A jako hlavní chod budeme servírovat GRILOVANÝ BÍLÝ chřest s šalotkou, parmskou šunkou, bílým vínem a máslem s parmezánovou pěnou.
Budete-li mít chuť zakončit 3 chodové menu sladkou tečkou, místo jednoho z předkmrů Vás jistě potěší PÂTE À CHOUX, s krémem z tonka fazolí s vanilkovou espumou, a pistáciovou zmrzlinou.

Těšíme se na Vaši návštěvu! 

Chřest a jahody ve Spices!

Chřest a jahody ve Spices!

Oslavte jaro s naším svěžím menu připraveným šefkuchařem Stephenem Senewiratne a jeho týmem. Ochutnejte netradiční spojení chřestu, jahod a asijských ingrediencí. Z menu si můžete vybírat od 8. května až do konce června vždy od 12ti hodin.

Pro rezervace kontaktujte náš tým na telefonu 233 888 750 a nebo na emailu spices@spicesrestaurant.cz.

Těšíme se na vás!

Tým restaurace a baru SPICES

990 Kč /menu bez vinného párování
DEGUSTAČNÍ MENU RUDOLFA ŠPAČKA A PAVLA PROVÁZKA

Od 18. hodin přijímáme rezervace pouze na degustační menu.

Executiv Chef | Spa Hotel Managment & Head Chef | Tusculum

Menu:

Trhané hovězí v rýžovém papíru a sušené šunce

Panna cotta z uzeného pstruha, nakládaná hořčice, máslová brioška, ředkvičky

Chřestové cappuccino, smažený chřest v tempuře, slaninový crumble

Holubí prso sous vide, konfitované holubí stehýnko, pyré z medvědího česneku a špenátu, kaštany

Vepřová panenka, vepřové líčko, zelený chřest, zeleninový ramequin

Mražený čokoládový parfait, salát z tropického ovoce

Sorbet ze smrkových výhonků, granátové jablko

Crémant D´Alsace brut | Veltlínské zelené, pozdní sběr | Pinot Printemps, Wunsch et Mann | Nebbiolo d´Alba Lirano Rivetto | Cabernet Sauvignon, pozdní sběr růžové

Smrkové výhonky | Citrón, rozmarýn, med | Bezinky | Červená řepa, jablko | Mošt Louny

MENU 990 KČ | VINNÉ PÁROVÁNÍ 450 KČ | NEALKO PÁROVÁNÍ 150 KČ

REZERVACE | +420 739 541 120 | +420 739 541 008 | tusculumkv.cz

Načíst další