Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

These cookies are necessary to ensure the basic functionality of the websites, to secure them and to remember the selected web site settings
These cookies help us understand how you use our website to improve site performance and tailor it to your needs
These cookies allow us to track the visitors of our website and to deliver ads tailored to your interests
36 photos

Online reservations

Create reservation and get 6 credits

  • Date
  • Time
  • Persons

L'Atelier Gourmet Menu

Event details

    • Validity:
    • 9. 5. - 31. 1. 2020 (5:00 PM - 11:00 PM) only in days: Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
    • Price:
    • CZK 1 960 /osobu
    • space:
    • TRITON Restaurant (Václavské náměstí 784/26, Praha)
Reserve this offer

Event description

Gurmánské menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka je promyšlené do každého detailu. Vína podtrhují zajímavou chuť jednotlivých chodů. Tolik nápadů, chutí a barev na jednom místě - v krápníkové restauraci v centru Prahy. Zveme Vás na gastronomický zážitek!

Podáváme od středy do neděle od 17.00 do 23.00 

Moët & Chandon Imperial Brut (0,1 l)

Amouse bouche 

V Kalahari soli mořený filet ze pstruha, jablko, brusinky, křen [CZK 210,-]

Kumquat, ananas, ředkvička, chřest, okurka – ponzu, Vinaigrette Le Baume de Bouteville – Balsamique Français Artisanal 6 let, okurková zmrzlina [CZK 220,-] 

Červené krevety v sépiovém těstíčku, avokádo – crème fraîch, kaviár Imperiál,  kokosová omáčka [CZK 290,-] 

Dvojité hovězí consomé, pistáciový nok, kari pěna [CZK 110,-]

Marinovaný sumeček na dva způsoby v obalu z červené řepy, červené vinné rizoto,  fialový květák, řeřicha, šafránová omáčka, champagne pěna [CZK 420,-] 

Telecí filet steak, brzlík, krémová omáčka ze smrže a rozmarýnová omáčka,  pórkovo-bramborové pyré, chřest variace, hrášek [CZK 450,-] 

Grand Marnier mousse s yuzu, přelitý čokoládovou glazurou Opalys, sušený prach z tomatů,  oxalis, yuzu-jahodové granité, citrónový chips [CZK 260,-] 

Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako

MENU 4 chody = 1 420,- Kč/osoba
MENU 7 chodů = 1 960,- Kč/osoba

MENU 4 chody vč. sommelier výběr vín = 2 298,- Kč/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběr vín = 2 937,- Kč/osoba

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Report wrong number

Opening hours

Now open