Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

Close

On 18 December the goverment of the Czech republic accepted emergency measures that, among other things, prohibit presence of the public in the catering services. The regulation is valid until further notice. In this period will not be possible to make reservations with Restu. Thank you for your understanding.

15 photos

Online reservation

This restaurant accepts online reservations via Restu portal.

Reserve a table Restu voucher can be used in this restaurant.

Souboj kuchařů

Event details

    • Validity:
    • 04/01 - 06/30/2021
    • Price:
    • CZK 990 /osoba
    • Place:
    • Restaurant Terasa U Zlaté studně (U Zlaté studně 166/4, Praha)
Reserve this offer

Event description

Souboj Kuchařů je společný projekt restaurací CODA a Terasa U Zlaté studně – tyto dvě luxusní restaurace patří již řadu let k tomu nejlepšímu, co nabízí gastronomická mapa fine dining stravování v hlavním městě. 

Šefkuchaři David Šašek (CODA) a Pavel Sapík (Terasa U Zlaté studně) a jejich kuchařské týmy jsou mistři ve svém oboru a v období od 1. dubna do 30. června 2021 si pro Vás připravili fantastické menu s vinným párování. Souboj Kuchařů, který se koná ve velmi přátelském duchu, má za cíl jediné - zanechat dojem skutečně gurmánského zážitku v jedinečném prostředí našich restaurací CODA a Tersasa U Zlaté studně v srdci pražské Malé strany.


Udělejte radost sobě nebo svým blízkým zakoupením voucheru a včasnou rezervaci Vašich míst – ideálně v obou našich restauracích, zvolte svého vítěze a zařaďte se do slosování o exkluzivní ceny v rámci naší soutěže.



Menu:

Créme brulée z Foie Gras se zauzenými kachními prsy, dýňovým krémem a oplatkou z tykvových semínek
Foie Gras Créme Brulée with smoked Duck Breast, Pumpkin Cream and Pumpkin Seed Wafer


En Passant Blanc IGP Pays D´Oc 2018,  Domaine Gayda, Languedoc


Kapří velouté s žabím stehýnkem a Aioli oplatkou
Carp Velouté with Frog Leg and Aioli Wafer


Královské holoubě z Anjou na celerovém pyré a koňakovým sosem

Royal Pigeon from Anjou atop on Celery Purée  and Cognac Sauce


Chateau Clou du Pin Premium 2013, Cru Exeptionel, Bordeaux Superieur


Opera řez s kávovou zmrzlinou a Grand Marnier makronkou

Opera Cake with Coffee Ice Cream and Grand Marnier Macaroon


Gewurztraminer Sélection 2018, A.O.C., Cave du Roi Dagobert, Alsace

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours