Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

11 photos
Restaurant out of service

Sorry, but the company ceased operations. Check out similar businesses nearby .

On map

Information Restaurant Švamberský dům

Restaurant Švamberský House offers selected Czech specialities, venison meat, chicken, pasta or favourite fast food. Vegetarians and fresh salads lovers will be also satisfied. 

Specialities of the restaurant are the meals prepared on the open fire in front of your very eyes. Should you want to join the preparation of your meal, your are very welcome! 

Show more

Photos of our users

Newest reviews

Overall:
  • Food:
    3
  • Service:
    5
  • Ambience:
    4

Verified ratings are ratings based on real visits. Overall rating is based only on verified ratings.

Verified

Restu user
Recommended restaurant
Overall:
  • Food:
    4
  • Service:
    5
  • Ambience:
    4

Verified ratings are ratings based on real visits. Overall rating is based only on verified ratings.

Verified

  • User photo from Švamberský dům
  • User photo from Švamberský dům
  • User photo from Švamberský dům
Daniel Giner Bravo
Recommended restaurant
Overall:
  • Food:
    3
  • Service:
    4
  • Ambience:
    4

Verified ratings are ratings based on real visits. Overall rating is based only on verified ratings.

Verified

Vybíral jsem restauraci v Krumlově dle recenzí, spousta již byla na večer několik dní předem obsazená, zde bylo volno - úplně prázdno. Recenze mají pravdu. Volno tu bývá a má to samozřejmě důvod. Obsluha je fajn, nečekali jsme, prostředí je také příjemné. Za nízkou obsazeností stojí bezpochyby kuchyně. Já si sice na vepřové panence s houbovou omáčkou pochutnal, kapr po mlynářsku byl průměrný, ale kámen úrazu byl v rumpsteaku "bazilišek". Podivil jsem se, když jsem z kuchyně slyšel naklepávání jako na řízky. Nejsem kuchař, cituji z internetu: "Palička na maso sice způsobí rozdrcení struktury masa, ale také vytečení šťávy, které je nežádoucí. Při nabodnutí masa tenderizérem se tomuto nežádoucímu efektu vyhneme." Vím, že se steak dává na rozpálenou pánev, aby se maso rychle zatáhlo a nevytekla šťáva. Zároveň se ale musí propéct, přitom nepřipálit. Proto to radši doma zatím nezkouším:-) Jde o nejdražší jídlo, specialitu šéfkuchaře, měla by to být tedy pecka. Na pohled bylo vše v pořádku, pořádný steak, středně propečený, šťavnatý. Ale nedal se ukrojit, nůž se musel obtížně a za použití velké síly prořezávat skrze masová vlákna. Jídlo jsme tedy reklamovali. Škoda, že se obsluha nezeptala, zda si nedáme něco jiného. Za 10-15 minut byl na stole nový steak. Bylo to o něco lepší, ale stále nepřijatelně nepoddajné maso, které se nedalo kousat. Druhou reklamaci obsluha přijala s tím, že si můžeme dát něco jiného a na tuto porci nám dá slevu. To jsem odmítl a dohodli jsme se, že steak nebudeme platit, když ho nemůžeme sníst. Dali jsme si plněné knedlíky s masem, které již byly v pořádku, tedy takový průměr. Podle mého soudu je chyba v mase samotném (starý skot; maso ale nebylo tvrdé jako ve školní jídelně, sázím proto spíše na další možný důvod) či v kuchaři, který steak prostě neumí upéct. Doporučuji zajít na excelentní steaky do Papa's, kde se nám druhý den maso rozplývalo na jazyku. Však jsme se tam také téměř nedostali, velká restaurace, ale spousta rezervací a bylo plno; cenově jen o málo dražší (cca 20 %) než zde. Kdo hledá volnou restauraci na poslední chvíli a není nějaký gurmet, nají se ve Švamberském domě obstojně a ne draho. Jen se vyhněte baziliškovi! Cením si ale přístupu obsluhy, se kterou se dalo rozumně domluvit a reklamaci vyřešila k naší spokojenosti.

Martin Novák
Recommended restaurant
Helpful review?
Yes
(0)
All reviews

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours