Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

7 photos

Online reservations

Create reservation and get 6 credits

  • Date
  • Time
  • Persons
This reservation is 100% guaranteed.
On map

Information Restaurace Borgo Agnese

Borgo Agnese is one of the best restaurants in Brno. Visitors who havecomplimented the cuisine include former Czech President Václav Klaus, wellknown Czech actor Martin Dejdar and tennis players Radek Štěpánek and CyrilSuk. You‘ll enjoy the Mediterranean cuisine with its emphasis on Italian, Frenchand Spanish elements. The magical feeling is enhanced by breathtaking views over Old Brno.

The owner and chef is Michael Prachař, who has acquired extensive culinary experience from working in Italy, Germany, Switzerland and Belgium. When cooking he is taking thorough care over the selection of fresh and seasonal ingredients. The restaurant is also a paradise for wine lovers offering more than 400 kinds of wines from around the world.

Borgo Agnese also boasts an amazing atmosphere. It combines an elegant modern interior with an exceptionally historic location where in the first Millenium began the history of Brno. Feel the ancient charm of times past as you look into the glass display case in the middle of the restaurant revealing the original foundations of a 13th Century church.

Show more

Photos of our users

Newest reviews

  • Overall:
  • Food: 5
  • Service: 4
  • Ambience: 5

Borgo je stálice v mojí soukromé TOPce. Restaurace na úrovní, příjemný interier, krásná venkovní zahrádka a fajn personál. Započal jsem studeným předkrmem a to Králík, bílá cibule, špeková majonéza, kedlubna, smržový brick, libeček. Příjemná chuť, dobrá kombinace doplňků, prostě moc dobrý. Následovala polévka Vichyssoise, hráškové brambory, violette. Krém krásně hustý mírně kyselejší ale to vůbec nevadilo, luxusní byla hrášková brambor, nebo spíše takovej bobík kterej chuť polévky zjemnil. Teplý předkrm následoval a to Mušle Sv. Jakuba, bílá polenta, granny smith, pancetta. Kombinace mušlí, jablíčka a pancetty byla famózní, tohle mne moc bavilo. Polenta k jídlu též seděla. No a následoval hlavní chod, pořádný masisko. Hovězí steak, chřestové ragů, demi glace s foie gras, kampotský pepř, bramborový konfit v loji. Maso famózní, medium jak vyšité, uvnitř krásně šťavnaté a růžové, demi glace zajímavé, chřestík moc dobrý. Bramborový konfit byl fajn. To maso bylo však fenomenální. Na závěr dezert Čaj matcha, citron, mléčná čokoláda. Dezert byl pěkně barevný chuťově méně výraznější ale i tak velmi dobrý. Obsluha byla příjemná zahrádka super. Celkově Borgo v mojí TOP 3 má místo i nadále, bašta je tam fakt na úrovni. Za mne tedy celkově VYNIKAJÍCÍ. Účet 1529 Kč, placeno 1600 Kč.

  • User photo from Restaurace Borgo Agnese
  • User photo from Restaurace Borgo Agnese
  • User photo from Restaurace Borgo Agnese
  • User photo from Restaurace Borgo Agnese
  • +2
All reviews

Report an error

Some information are wrong? Write to us.

This form is protected by reCAPTCHA and by submitting the form you agree to Google Terms and Conditions and Privacy Policy.

Thank you

Thank you for reporting this issue. As soon as possible we try to fix it.

Call the restaurant

Can't you call to the business?

Opening hours