For the providing of the services we use personalized ads and for analyzing of the attendance we use cookies. By using this website you are agreeing to these terms and conditions. More information

Tasting menus

Selection of the most exquisite dishes in small portions so that you can taste as much of them as possible. These are taster menus, enjoyed by true gourmet-lovers and those longing for an unusual dining experience. We have chosen the most interesting restaurants that offer multiple-course menus regularly. Choose from seasonal delicacies, traditional dishes and exotic recipes.

22 results

CZK 1 990 /menu
Degustační menu v Gin & Tonic Club

Ochutnejte menší porce vybraných  pochoutek určených k párování s G&T‘s nebo si udělejte večer plný gastronomických zážitků v restauraci a vychutnejte si degustační 5-ti chodové menu spárované s G&T’s a giny.


Studený předkrm

Salát s kozím sýrem, červenou řepou a salátovou okurkou

Polévka

Jarní polévka z mladého kuřátka, drůbeží knedlíček, julienne zelenina

Teplý předkrm

Grilované krevety na petrželi a zázvoru,rizoto z medvědího česneku, tomatová salsa s čerstvým koriandrem

Hlavní chod

Pečené jehněčí kotletky v krustě z čerstvých bylin, batátové pyré, variace sezonní zeleniny, Demi-glace

Dezert

Citronová pěna s pistáciovým jogurtem a ostružinovou čokoládou


Cena degustačního menu včetně drinků je pro 1 osobu 1.990,- Kč.

Závazná rezervace je nutná nejpozději 24 hodin předem.

CZK 1 200 /menu
Degustation Menu

Etnosvět

Degustation Menu

29. 6. 2017 - 31. 12. 2017

Why try one dish when you can sample pretty much everything in the kitchen? Our international team led by French chef Anthony Kulehsa prepares a variety of dishes from different parts of the world. Tasting menu in Etnosvět.

Degustace vín vinařství Drmola

Srdečně Vás zveme k degustaci vynikajících vín z Vinařství Drmola.

Vstup na degustaci pouze na základě rezervace. Vstup na degustaci 250,-/os., v ceně je zahrnuto víno i drobné občerstvení při akci.

Vinařství Drmola

Hospodaříme na čtyřech ha sadů a šestnácti ha vinic v nejlepších viničních tratích na úpatí Pavlovských vrchů s typicky vápencovým podložím, které propůjčuje našim vínům nezaměnitelný charakter.

Jsme vinařstvím rodinným, s roční produkcí přibližně 60 000 lahví a se silnou specializací především na přívlastková vína. Všechna naše vína jsou vyráběna v režimu bioprodukce. Filozofií našeho vinařství je předat potomkům půdu v lepším stavu než jsme ji získali.

CZK 690 /menu
Friday tasting menu

Tusculum

Friday tasting menu

9. 1. 2017 - 31. 12. 2017 (18:00 - 21:00)

FRIDAY TASTING MENU

Amuse bouche

Wine Creman´t D´Alsace Brut

Cabbage, arugula, onion, bread

Wine Riesling, Erdener Treppchen, Spätlese trocken 2014

Soft Ginger, lime

Sturgeon, polenta, pumpkin

Wine Pinot Printemps, A.O.C. 2014

Soft Cucumber, mint, lime

Deer tenderloin, carrots, aronia

Wine Cabernet Sauvignon rosé, late harvest 2014

Soft Apple, celery

Beef tongue, apple, horseradish

Wine André, late harvest 2015

Soft Elderberry, honey

Chocolade, vanilla ice cream, almonds

Wine Riesling, Erdener Treppchen, Spätlese sweet

Non-alcoholic Cider Louny

TASTING MENU 690 Kč

WINE PAIRING 450  Kč

PAIRING SOFT 150  Kč

CZK 2 200 /menu
Tasting of Sushi with matching champagne

Planet Sushi

Tasting of Sushi with matching champagne

30. 5. 2017 - 26. 9. 2017 (19:00 - 23:00)

Indulge into a unique meal experience with selected sparkling wine. Experience a luxury you will never forget in the form of a six-course menu made up of the best that the Planet Sushi restaurant offers along with a taste of the true Taittinger champagne.

Every dish was carefully selected and prepared with the precision of Japanese cuisine. A perfect blend of sparkling wine, along with its origin and uniqueness, perfectly suited to individual movements, will be introduced with every course.

A unique experience is served every Tuesday at 7 pm at Planet Sushi at Anděl.

Price: 2200 CZK / person

Duration: approx.: 2,5h



CZK 1 950 /menu
Degustation 5-course menu

Kampa Park

Degustation 5-course menu

14. 7. 2017 - 31. 12. 2017

Baked beet root with fresh goat cheese, tangerines, pistachio nuts and raspberry dressing

Weingut Trummer, Sauvignon Blanc, Reeine Seele, Steiermark, Austria

Seared scallops with cauliflower, nuts, raisins and dill beurre blanc with capers

G.H. Von Mumm, Riesling, Johannisberger, Rheingau, Germany

Olive oil poached halibut with black truffles, crispy bacon, potato mash with French mustard, and vegetable foam

Joseph Drouhin, Chablis, Réserve de Vaudon, France

Saddle of sika deer with ragout of forest mushrooms and topinambur, foie gras ravioli, rowan berries and demi glace with lemongrass

Château Hostens Picant, Sainte-Foy Bordeaux, France

Kampa white peach Bellini with cloudberry sorbet and crème Anglaise

La Spinetta, Moscato d’Asti, Italy


Price for wine selection: 950 CZK

Price for the 5-courses menu: 1 950 CZK

CZK 1 500 /menu
Candlelight menu - romantic dinner

TRITON Restaurant

Candlelight menu - romantic dinner

5. 1. 2017 - 30. 12. 2017 (11:30 - 23:00)

Surprise your other half! A romantic candlelight dinner in the unforgettable atmosphere of the Art Noveau stalactite cave will undoubtedly be a well received present for a special romantic occasion, a wedding anniversary or for other precious occasion that is meant only for two …

5 courses MENU: Glass of Pálffy sekt Brut (méthode champegnois traditionelle); Marinated salmon tartar with grilled tiger prawn and black olive pesto; Cream of artichoke soup with grilled goat cheese; Lemon sorbet with sour cream and thyme; Beef sirloin fillets with glazed apple and vanilla sauce, garnished with chive mashed potato and lemon oil; Pistachio cream with almond flakes and honeyed walnuts; Coffee or exclusive tea selection

Load more