For the providing of the services we use personalized ads and for analyzing of the attendance we use cookies. By using this website you are agreeing to these terms and conditions. More information

Easter

Usilovně pracujeme na výběru těch nejlepších restaurací pro tento rok.

Velikonoce jsou nejen důležitým křesťanským svátkem, ale také skvělou příležitostí, kdy ochutnat různorodá velikonoční menu ve špičkových restauracích. Vybrali jsme pro vás místa, kde můžete zkusit tradiční velikonoční pochoutky, jako je králičí nebo jehněčí maso, vajíčka v různých úpravách i prvotřídní mazanec. Můžete rezervovat, degustovat, co se do vás vejde, a pak dát v recenzích vědět nám i ostatním uživatelům, jak vám chutnalo.

8 results

CZK 1 350 /menu
Easter Menu

Augustine Restaurant

Easter Menu

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Amuse Bouche

Moravian Royal Cocktail


Rabbit rillete | pumpkin seeds | watercress mayonnaise | buttermilk foam | cured egg yolk | tomato jelly 


Veal sweetbread | green pea pannacotta | bacon velouté | red radishes 


Rack of lamb | nettle stuffing in puff pastry | white onion purée | spring onions | ramson sauce


Carrot cake | cream | apricot gel with curry | caramel fudge 

CZK 995
Easter Brunch at Aquarius

Aquarius Restaurant

Easter Brunch at Aquarius

16. 4. 2017 (12:00 - 16:00)

Executive Chef Tomas Sysel cordially invites you to the traditional Easter Brunch on 16th April from 12:00. Celebrate the spring season at the Aqaurius Restaurant.

Festive buffet includes:

  • Spring "garden" with crudités
  • Eggs with tzar caviar Baskets with goat cheese
  • Homemade duck liver paté with pears
  • Salmon marinated in green tea
  • Spring peas cream with quail eggs
  • Lamb baked on rosamary
  • Rabbit with vegetables
  • Roast beef with fresh herbs
  • Baked trouts with spring onion
  • Spring stuffing
  • Asparagus risotto
  • Kaiserschmarrn with raspberries
  • Chocolate cake with cherries

and many more...

Price 995 CZK per person includes festive buffet, free flow soft drinks, selected wine, coffee tea, live music and small gift.

Otevřeno-Velikonoční pondělí

Velikonoce

Polévka

Drůbeží vývar, krupicové noky s bylinkami

Hlavní jídla

Kuřátko

Mladé kuřátko s nádivkou s kopřivami, máslová zelenina, opečené brambůrky, silná kuřecí šťáva

Jehněčí hřbet

Jehněčí hřbet v bylinkové krustě, mrkvové pyré, hrášek s mátou, tymiánová omáčka

Selečí bok

Roláda ze selečího boku s bylinkami, dušené bílé zelí, bramborové placky se škvarkama

Velikonoční speciality

Kalina cuisine & vins

Velikonoční speciality

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (18:00 - 23:30)

Fricassee of goatling insides with quail egg and parsley dumpling 250,- 

Poached egg with creamy morels and green asparagus 290,- 

Roasted dairy goatling with nettle filling, fricassee of spring vegetables and chive potato 690,- 


CZK 590 /menu
Velikonoční menu

Le Bistro Liberec

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 15. 4. 2017 (11:00 - 22:00)

Velikonoční menu "a la francaise".

Co si dávají ve Francii po dobu velikonočních svátků? Přijďte si vychutnat lahodné jehněčí či čerstvého tuňáka!

Samozřejmě nebude chybět lahodná polévka ani dezert :-)


Krémová mrkvová polévka se zázvorem

Tuňák "a la parisienne" a zeleninový mille feuille

      nebo

Jehněčí kýta s česnekem a rozmarýnem a se zeleninou

Čokoládové hnízdo

CZK 990 /menu
Easter Menu

Restaurace Le Grill

Easter Menu

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (12:00 - 22:00)

Amuse Bouche

Chicken Confit Terrine / Nettle Mayonnaise / Radish

Green Peas Cream Soup / Mint Foam / Shrimps

Saddle of Rabbit in Bacon / Carrot / Spinach / Mustard

Easter Chocolate Egg / Passion Fruit Jelly / Vanilla Cream / Pistachio

Coffee and Tea Selection


CZK 590 /menu
Velikonoční brunch 2017

Cvilín

Velikonoční brunch 2017

16. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (11:00 - 15:00)

Vážení hosté,

rádi bychom Vás pozvali na již tradiční Velikonoční brunch, který se bude konat dne 16.4.2017 od 11:00.

Pro tento sváteční den jsme si pro Vás připravili např: kůzle na rozmarýnu a česneku, telecí na grilu nebo nadívané kuřátko.

Samozřejmě nebudou chybět teplé i studené předkrmy, salátový bar nebo tradiční velikonoční dezerty a čokoládová fontána.

Budeme se těšit na Vaši rezervaci a také na Vás.

Velikonoční menu

Hotel U Beránka

Velikonoční menu

15. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Salát

300 g Trhané listy čerstvých salátů, mladých klíčků a ředkviček s pošírovaným králičím hřbetem s křepelčím vajíčkem (1,3,7)  119 Kč

Polévka

0,33 l Bylinkový krém s hráškem, křupavou slaninou, pastiňákovým chipsem a pestem z medvědího česneku (1,7) 45 Kč

Hlavní menu

1 ks Jarní kuřátko s nádivkou, pečené v papilotě s citrusy a pažitkovým máslovým bramborem (1,3,7) 195 Kč

200 g Konfitovaná jehněčí kýta na červeném víně s karamlizovanou šalotkou, nádivkou a bramborovo-špenátovým pyré (1,3,7) 219 Kč

Dezert

1 ks Velikonoční beránek s horkou čokoládovou polevou, oříšky a kandovaným ovocem (1,3,7,8) 65 Kč

Load more