Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 76 %    hodnoceno 26x 100 0
O této restauraci víme, ale prozatím nesplnila naše kritéria kvality

Do tohoto podniku Vám rezervaci nemůžeme nabídnout.

Pokud si přejete vytvořit rezervaci po telefonu, číslo do restaurace naleznete v úvodu stránky. Také nám můžete poslat vaše tipy na skvělé restaurace.

Nebo se podívejte na podobné podniky

Duli restaurant - Plzeňka

"Plzeňka" se nalézá v samém centru města v budově, která se pyšní dlouholetou a pestrou historií, sahající až do roku 1592. Všechny prostory slouží jako restaurace, rozdělená do tří pater a i ve sklepeních se nalézá klub, kde víno teče proudem. V letních měsících "Plzeňku" zdobí dvě terásky. V přízemí si na své přijdou milovníci zlatavého moku, kdo má rád něco tvrdšího, určitě si v 1. patře vybere ze sta druhů whisky a ani ti, co rádi pijí domácí či zahraniční víno neodejdou s prázdnou, pakliže vystoupají až do patra druhého. Přestože je každé patro specifické nabídkou nápojů, interiérem i atmosférou, široká nabídka jídel je všech prostorách totožná. 

Recenze restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Celkově     
personál 1
prostředí 3
jídlo 1
Co cert nechtel, jakymsi zvlastnim rizenim osudu jsme zavitali do teto restaurace (chcete-li tomu tak rikat). Prvni dojem byl celkem dobry. Restaurace je rozdelena do nekolika casti (pater). Jidelni listek je doslova preplnen ruznorodou nabidkou jidel, za mnozstvi vin v listku vinnem by se nemusel stydet ani nadnarodni spolek anonymnich alkoholiku. Problem nastava az pri pohledu blizsim. Prvnim naznakem muze byt fakt, ze jidlo je dopravovano a servirovano jakoby rychlozavodnim stylem, cemuz odpovida mimo jine i pouzivane nadobi. S manzelkou nam nemohlo uniknout, ze nas pes zere z lepsi misky, nez ve ktere nam prinesli polevku. A kdyz jsme u polevky. Znate pohadku o sekyrkove polevce? Tak tady ji umi udelat taky. Jen ji rikaji cibulacka. Opravdu. Takhle si sekyrkovou polevku predstavujeme. Obarvena voda - mdla a bez chuti (pravda, cibule v ni plavala, ale to slo poznat jen zrakem, jinym smyslem nikoliv). V zivote jsem nevidel manzelku tak horlive solit a peprit, aby z toho vytahla alespon nejakou chut. No, nevadi. A co obsluha? Vite, jak se obcas o nekom rekne, ze je ,,rizek"? Doted jsem to znal pouzivat jen pro muze. Ale presne takova byla ,,nase" servirka. Chovanim, mluvou, pohyby... Napr. o vine vedela asi tolik, ze existuje bile a cervene. O vine, ktere meli ve vinnem listku nevedela nic. Novinkou pro nas bylo i to, ze kdyz nam prinesla lahev, tak nam oznamila, ze si asi nalejeme sami, ze? Abychom nezapomneli, nejdrive nam bylo oznameno, ze minimalne polovina vin na vinnem listku v nabidce neni a ze ona nevi, ktera. Vubec nejlepsi pry bude, kdyz si vybereme z lednice, ktera je ale zamcena a pro vyber se odemykat nebude (odemkne se, az si vybereme). Take jsme si chteli dat aperitiv. Dostali jsme ho. Jen bohuzel az temer po jidle. No, asi bylo usouzeno, ze jsme meli spatny vyber, ze by se nami vybrane hodilo lepe jako digestiv. Servirka nam ho prinesla se slovy: ,,Tady mate to Plaa neco a to druhy". A uz jsme se zminili, ze nam prinesla spatne jidlo? Tedy neco, co jsme si neobjednali? Pravda, krevety a fazole si plete preci kazdy. No, nevadi. Muze se stat. Vsak taky na terase byli nejaci dalsi lide, kteri se take dozadovali jidla, jak se pani servirka neopomnela zminit pri kazde mozne prilezitosti. Znacne poucne to muselo byt pro par, ktery sedel kousek od nas a na prvni navstevu obsluhy cekal jen o neco kratsi chvili nez jako na Godota. Jeste jsme nezminili kvalitu hlavniho jidla. To bylo ukazkou americke kuchyne. Rychle, ze zmrazenych polotovaru, s vyraznym nadechem kecupu, ktery tomu vlastne dodaval chut. O dezert jsme se radeji nepokouseli. Byli jsme plni. Preci jen dobreho pomalu. Chvalihodne bylo, ze alespon za tu hruzu nechteli zaplatit. Kdyz jsme si totiz rekli o ucet, zacala nas obsluha svedomite prehlizet, cimz prodluzovala nasi agonii v tomto dome hruzy. Nakonec jsme se dovolili paru u vedlejsiho stolu, sebrali mu jidelni listek a utratu jsme si spocitali sami, do koruny presne ji vyskladali na stul a urychlene odesli. Napadlo vas, ze jsme nemeli platit vubec? I vy jedni... Abychom jen nekritizovali. Videli jsme, ze hotovky, ktere si objednali u jinych stolu, nevypadaly zle. Stejne tak mame za to, ze i pani servirka by zvladla objednavku skladajici se z nejakeho toho hotoveho jidla a piva k tomu. Pokud tedy mate chut na gulas a pivko a nespechate, neni duvodu nechat si navstevu tohoto podniku utect. Prejeme hodne stesti a pevne nervy. Jo a dobrou chut.
Celkově    
personál 3
prostředí 3
jídlo 2
Prostředí nebylo tak zle, ale už by mohlo být nekuřácké nebo alespoň jenom část (horní). Když jsem si u obsluhy objednal Pfeffer steak, tak slečna chtěla přinést Frisco. Ve chvili, kdy jsem ji vysvětlil, že se jedná o steak a ať mi k tomu dá přílohu, co se hodí, tak nic nedokázala doporučit. Bohužel jídlo samotné bylo podprůměrné - chuti, zpracováním i aranžmá. Pozitivum na návštěvě bylo, že jsme nebyli u Suchanků. Každopádně mne to vubec nemotivovalo k další návštěvě.
Více recenzí

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO