3 fotky

Restaurace Doblbar

Podnik mimo provoz

Je nám líto, ale tento podnik ukončil provoz. Podívejte se na podobné podniky v okolí.

Hodnocení Restaurace Doblbar

  • Celkem:
  • Jídlo: 1
  • Personál: 3
  • Prostředí: 2

Hospoda otevírá v 17 hodin. Do té doby maximálně rezervace přes restu.cz. Podle fotek jsem soudil, že The PUB akorát změnil majitele, jinak je vše při starém. Po páté mi volala paní, že samovýčepy již neexistují a lokál nabízí jenom 3 piva. Fotky na internetu, které jsem našel, jsou tedy většinou (pokud ne ve všech případech) zavádějící. I na Googlu se vám zobrazí, že se to tady ještě jmenuje The PUB. Po příchodu byla patrná zatuchlost nekuřáckého salonku, který je oddělen stěnou a dveřmi, což mi připadá dobře vyřešené. Stoly ale vypadaly velmi velmi provizorně zařízené (páskou přelepená průhledná plastová deska a pod ní šroubky, matice, hřebíky a podobně). U jednoho ze dvou stolů, které jsme si rezervovali, chyběly židle. Obsluha sestávala z dvou lidí na celou hospodu. Černovlasá paní s culíkem zjevně špatně snášela stresové situace; například odnesla jídelní lístek, "protože jich není dost na všechny stoly", a přitom jich vedle baru leželo asi 20 nevyužitých. Pán, na druhou stranu, blonďák se širokým úsměvem, byl člověk na svém místě. Milý a ochotný, ten by si 5 hvězdiček zasloužil. Na celou hospodu mají v kuchyni údajně jeden friťák, takže nestíhají dělat hranolky a podobně. Když už je udělají, tak jsou pravděpodobně nejmíň udělané a totálně syrové; časově a "zážitkově" by bylo výhodnější skočit si na hlavák k vietnamcovi, koupit si je a dojít zpět do baru. Zbytek osazenstva si dával palačinky, které měly být např. se sýrem, ale ten se v nich vyskytoval ve stopovém množství ( = téměř vůbec). V nápojovém lístku byl uveden pivní speciál; po dotazu na něj jsem byl odbyt tím, že "kdyby byl, tak mi to asi řekne" (paní). Radegast došel asi ve 22 hodin. Zbývala Plzeň a Kozel. Ceny piva mírně vyšší, Kozel 11° za 33, Plzně jsem si nevšiml. Radegast mi nechutnal, když ještě byl, Kozel byl v pohodě. Je to ale mými preferencemi, obě dvě piva byly v pořádku a takové, jaké mají být. Jídelní/nápojový lístek na internetu není; vlastně ani jejich (DoBLBar) stránky neexistují. Záchody jsou řešeny skrze předchozího majitele, takže pěkné a funkční. V lokálu se rovněž nachází fotbálek na desetikoruny, který patří spíše k těm méně "uživatelsky přístupným" (místo pružin na krajích tyčí jsou pouze gumové zarážky, které navíc moc nedrží; dřevěná madla hodně kloužou v ruce, i když ji nemáte zpocenou), nicméně tam je a jde se s ním dobře zabavit. Celkově jsem měl ze včerejšího večera dobrý pocit, ale jak píšu tuto recenzi, zjišťuji, že to pravděpodobně bylo způsobeno společností, nikoli podnikem. DoBLBaR má veliký potenciál, ale k jeho naplnění alespoň do poloviny leží před majitelem ještě hodně práce. Chtělo by to: VLASTNÍ WEBOVÉ STRÁNKY S AKTUÁLNÍMI DATY A FOTKAMI, více (ochotného!) personálu, více friťáků, kompetentního kuchaře, zásoby piva, vyčistit nekuřácký salonek a upravit vzhled stolů (samovýčep mi tam už vždycky bude chybět, protože do PUBu jsem chodil rád, ale chápu, že by jeho pořízení znamenalo zásadní investici). Čím je DoBLBaR jiný? Má lístek v hantecu. Pro Brňáky zábavná maličkost, pro nebrňáky a Slováky zbytečnost. Pokud nebudete něčím lepší než konkurence, které je do pěti minut chůze kolem vás víc než dost, ostatní vás přejedou. Úroveň je hodná vesnické hospody, která má klientelu z důvodu monopolu v dané lokalitě, takže se nemusí starat o ochotu obsluhy a nabídku piva a jídla.

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace