Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

5 fotek

Informace Cukrárna Anderlová

Cukrárna LuJa, která dnes nese jméno majitelky Jany Anderlové, vznikla ještě před revolucí v roce 1988. První provozovnou byla cukrárna s vlastní výrobou na Roztylském náměstí, jejíž otevřením se zařadila mezi jedny z prvních podnikatelů v Praze. V srpnu 1992 se cukrárna přestěhovala na Nuselskou ulici, kde i dnes pokračuje v tradici vlastní kvalitní cukrářské a studené výroby v kombinaci s útulným prostorem pro klidné posezení. Paní majitelka se neustále se svým týmem cukrářů soustředí na rozšiřování sortimentu cukrářských výrobků, vymýšlí nové typy zákusků a vytváří nejrozmanitější dorty podle přání zákazníků. Již několik let můžete v této cukrárně ochutnat vedle sladkých zákusků různé typy bohatě zdobených chlebíčků a několik typů baget, nebo si objednat studené mísy a jednohubky ze sortimentu studené kuchyně. I přes neustálý rozvoj cukrárny zde zákazník může vidět kladený důraz na kvalitní tradiční cukrářskou a studenou výrobu s cílem mít mnoho dalších spokojených zákazníků i v dalších letech.

Zařazení Cukrárna Anderlová

Otevírací doba

    • Pondělí
    • 09:00 - 18:00
    • Úterý
    • 09:00 - 18:00
    • Středa
    • 09:00 - 18:00
    • Čtvrtek
    • 09:00 - 18:00
    • Pátek
    • 09:00 - 18:00
    • Sobota
    • 09:00 - 18:00
    • Neděle
    • 09:00 - 18:00

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba

Nyní otevřeno