Informace Cukrárna Anderlová
Cukrárna LuJa, která dnes nese jméno majitelky Jany Anderlové, vznikla ještě před revolucí v roce 1988. První provozovnou byla cukrárna s vlastní výrobou na Roztylském náměstí, jejíž otevřením se zařadila mezi jedny z prvních podnikatelů v Praze.
V srpnu 1992 se cukrárna přestěhovala na Nuselskou ulici, kde i dnes pokračuje v tradici vlastní kvalitní cukrářské a studené výroby v kombinaci s útulným prostorem pro klidné posezení.
Paní majitelka se neustále se svým týmem cukrářů soustředí na rozšiřování sortimentu cukrářských výrobků, vymýšlí nové typy zákusků a vytváří nejrozmanitější dorty podle přání zákazníků. Již několik let můžete v této cukrárně ochutnat vedle sladkých zákusků různé typy bohatě zdobených chlebíčků a několik typů baget, nebo si objednat studené mísy a jednohubky ze sortimentu studené kuchyně.
I přes neustálý rozvoj cukrárny zde zákazník může vidět kladený důraz na kvalitní tradiční cukrářskou a studenou výrobu s cílem mít mnoho dalších spokojených zákazníků i v dalších letech.
Otevírací doba
-
- Pondělí
- 09:00 - 18:00
-
- Úterý
- 09:00 - 18:00
-
- Středa
- 09:00 - 18:00
-
- Čtvrtek
- 09:00 - 18:00
-
- Pátek
- 09:00 - 18:00
-
- Sobota
- 09:00 - 18:00
-
- Neděle
- 09:00 - 18:00