Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
O této restauraci víme, ale prozatím nesplnila naše kritéria kvality

Do tohoto podniku Vám rezervaci nemůžeme nabídnout.

Pokud si přejete vytvořit rezervaci po telefonu, číslo do restaurace naleznete v úvodu stránky. Také nám můžete poslat vaše tipy na skvělé restaurace.

Nebo se podívejte na podobné podniky

Cukrárna Anderlová

Cukrárna LuJa, která dnes nese jméno majitelky Jany Anderlové, vznikla ještě před revolucí v roce 1988. První provozovnou byla cukrárna s vlastní výrobou na Roztylském náměstí, jejíž otevřením se zařadila mezi jedny z prvních podnikatelů v Praze. V srpnu 1992 se cukrárna přestěhovala na Nuselskou ulici, kde i dnes pokračuje v tradici vlastní kvalitní cukrářské a studené výroby v kombinaci s útulným prostorem pro klidné posezení. Paní majitelka se neustále se svým týmem cukrářů soustředí na rozšiřování sortimentu cukrářských výrobků, vymýšlí nové typy zákusků a vytváří nejrozmanitější dorty podle přání zákazníků. Již několik let můžete v této cukrárně ochutnat vedle sladkých zákusků různé typy bohatě zdobených chlebíčků a několik typů baget, nebo si objednat studené mísy a jednohubky ze sortimentu studené kuchyně. I přes neustálý rozvoj cukrárny zde zákazník může vidět kladený důraz na kvalitní tradiční cukrářskou a studenou výrobu s cílem mít mnoho dalších spokojených zákazníků i v dalších letech.

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO