Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Zavřít

Dne 14. října byla vládou České republiky přijata krizová opatření, která, mimo jiné, zakazují přítomnost veřejnosti v provozovnách stravovacích služeb. Nařízení platí do 3. listopadu a v tomto období nebude možné prostřednictvím portálu Restu vytvářet rezervace. Děkujeme za pochopení.

13 fotek

Online rezervace

Restaurace přijímá rezervace přes portál Restu.

Rezervovat stůl V této restauraci lze použít Restu voucher.

Souboj kuchařů. Akce je prodloužena do 31. 7. 2020.

Akce byla ukončena

Je nám líto, tato akce byla již ukončena.
Všechny akce

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 20. 4. - 31. 7. 2020
    • Cena:
    • 900 Kč /osoba
    • Místo:
    • Coda restaurant (Tržiště 368/9, Praha)

Popis akce

Souboj Kuchařů je společný projekt restaurací CODA a Terasa U Zlaté studně – tyto dvě luxusní restaurace patří již řadu let k tomu nejlepšímu, co nabízí gastronomická mapa fine dining stravování v hlavním městě.


Šefkuchaři David Šašek (CODA) a Pavel Sapík (Terasa U Zlaté studně) a jejich kuchařské týmy jsou mistři ve svém oboru a v období od 15. ledna do 31. července 2020 si pro Vas připravili fantastické menu s vinným párování. Souboj Kuchařů, který se koná ve velmi přátelském duchu, má za cíl jediné – zanechat dojem skutečně gurmánského zážitku v jedinečném prostředí našich restaurací CODA a Terasa U Zlaté studně v srdci pražské Malé strany.


Udělejte radost sobě nebo svým blízkým zakoupením voucheru a včasnou rezervaci Vašich míst – ideálně v obou našich restauracích, zvolte svého vítěze a zařaďte se do slosování o

exkluzivní ceny v rámci naší soutěže



MENU:


Marinované plátky jelení kýty, relish z brusinek a pečených jablek, malinový prach

Marinated Slices of Deer Leg, Pickled Cranberries&Roasted Apples Relish, Raspberry Powder

Johann W, Zámecké vinařství Třebívlice                                               

Cuvée 2014, Pinot Blanc, Sylvánské zelené, Gewurztraminer, Ryzlink Rýnský

 

Jihočeská kulajda, sušené lesní houby, kopr, zastřené farmářské vejce

Traditional Czech “Kulajda“ Soup, Dried Mushrooms , Dill, Cream, Poached Farmer´s Egg


Pečená křepelka 65°C, pyré z černého kořene, křupavá slanina, kačenky české, kaštany

Pan Roasted Quail 65°C, Smooth Salsify Puree, Crispy Bacon, Bohemian Morel , Chestnuts


Pinot Noir 2017, Vinařství Springer                                                         obec  Bořetice, Velkopavlovická podoblast, suché


Povidlové taštičky slivovicové glazé, na másle pražená strouhanka

Traditional Plum Ravioli Plum Brandy Glaze, Golden Roasted Bread Crumbs

Baron Hildprandt Slivovice

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba