Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 97 % hodnoceno 18x 100 0
+ 1
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Coda restaurant

Restaurace Coda je rájem pro milovníky výborného jídla a hudby. Kuchařské umění Davida Šaška, překrásný výhled na Pražský hrad a Malou Stranu, luxusní prostředí, živá hudba a elegantní stylový interiér z ní dělají jednu z nejlepších restaurací v Praze.

Coda restaurant najdete v srdci staré Prahy jen pár kroků od Pražského hradu nebo Karlova mostu. Pochutnáte si tu na českých a mezinárodních specialitách, na své si přijdou i vegetariáni.

Šéfkuchař David Šašek má bohaté zkušenosti z Česka a zahraničí. Učil se od těch nejlepších – Roberta Webstera,  Siegfrieda Vidovice nebo michelinského šéfkuchaře Laurenta Grase, který dnes patří mezi světovou špičku. Na seznamu jeho „školitelů“ nechybí ani český kulinářský guru Zdeněk Pohlreich.

V restauraci vaří z těch nejčerstvějších surovin, spolupracují s mnoha českými farmáři. David Šašek je jedním z průkopníků metody sous-vide v Česku. Kvalitu těchto pokrmů mu posvětil i jeden z nejslavnějších světových šéfkuchařů, Francouz Marc Veyrat.

Coda se pyšní krásným interiérem z dílny italských architektů Rocca Magnoliho a Lorenza Carmelliniho. Ti se proslavili mimo jiné také úzkou spoluprací se slavným módním návrhářem Giannim Versacem. Užasnou atmosféru dokreslují hořící krb, originální obrazy od Dalího nebo Picassa a živá muzika v podání předních českých klavíristů. Hudební zaměření restaurace dokresluje i originální servírování pokrmů na talířích s karikaturami od Josefa Blechy. Najíst se tu můžete z Louise Armstronga, Jimiho Hendrixe, Wolfganga Amadea Mozarta nebo Bedřicha Smetany.

Recenze restaurace

Celkově
personál 4
prostředí 5
jídlo 4
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Velice příjemné prostředí, skvělá obsluha a úžasný gastronomický zážitek.
Coda restaurant Coda restaurant
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Noblesní prostředí, noblesní obsluha, noblesní jídlo za noblesní ceny. Zhruba to, co člověk očekává při návštěvě špičkové restaruace v pětihvězdičkovém hotelu. Mírným negativem je umístění restaurace v prostoru bez oken a denního světla (v hotelích ovšem nikoli neobvyklé), což se restaurant snaží kompenzovat zajímavě a bohatě až opulentně řešeným interiérem.
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO