Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 84 %   hodnoceno 79x 100 0
+ 1
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Restaurace Konvikt

V restauraci Konvikt vaří pouze z čerstvých surovin. Místní kuchyně pracuje na principu slow-food: jídlo je vyrobeno z čerstvých kvalitních surovin převážně lokální produkce a na objednávku. Počkáte si možná o několik minut déle, ale výsledek určitě oceníte. Můžete se také spolehnout, že ve vašem pokrmu nebyly použity umělé dochucovací přípravky a polotovary. Restaurace se rovněž zaměřuje na výrobu vlastních těstovin.

Recenze restaurace

Celkově    
personál 3
prostředí 3
jídlo 2
Restauraci Konvikt v Olomouci jsme navštívili za účelem slavnostního oběda, abychom oslavili promoci dcery. Podle recenzí na Restu.cz i podle jídelního lístku vypadalo vše úžasně, a předpokládali jsme velký zájem, proto jsme rezervovali s velkým předstihem stůl pro 15 lidí s informací, że jde o oslavu promoce. Vzápětí přišlo potvrzení, že rezervace je zajištěna. 2 dny před akcí jsem se ještě telefonicky přímo v restauraci ujistila, že rezervace platí, což mi bylo potvrzeno. V den promoce jsem potřebovala posunout čas a snížit počet osob (nakonec na oběd přišlo jen 10 lidí), což nebyl problém. Problém však nastal při příchodu do restaurace. První dojem nebyl nejlepší. . Interiér restaurace působí spíše dojmem levného bufetu nebo fastfoodu - malé stolky s umakartovým povrchem bez ubrusu, laciné židle, uvnitř nedýchatelno dusno bez klimatizace. Ten den bylo docela horko, venku by bylo příjemněji, ale tam nám nebylo umožněno se usadit. Další překvapení přišlo při objednávání jídel. Dozvěděli jsme se, že v době oběda nelze objednávat z jídelního lístku (na základě kterého jsme restauraci vybrali), ale pouze z poledního menu sestávajícího ze 2 druhů polévek a 4 hlavních jídel. Polévka rajská a mrkvová - obě byly celkem v pořádku. Jídla ale byla dosti ubohá kvalitou odpovídající průměrné závodní jídelně. Nejchutnější z předlożených pokrmů byla asi treska na kari s rýží, sice uż jsme jedli lepší rybu, ale dalo se. Další varianta byl kuřecí řízek s bramborovou kaší - průměrné až podprůměrné jídlo, navlhlý trojobal odpadávající z masa mdlé chuti, nic moc, ale když máš hlad, tak to sníš. Jako vegetariánský pokrm byly k dispozici těstoviny s rajčatovou omáčkou, chutnalo to jako když potřebuju rychle něco k jídlu, tak si na těstoviny naliju kečup. Čtvrtým nabízeným jídlem v poledním menu byl vepřový bůček, který si nikdo z hostů nevybral, takže nemohu hodnotit. Chtěli jsme si spravit chuť alespoň kávou a dezertem, ale po půlhodině nezájmu personálu jsme to nevydrželi a odešli jsme jinam, což se ukázalo jako výborné rozhodnutí, protože v Café Centrum a jeho Zmrzlináriu měli opravdu vynikající zmrzlinu mnoha druhů, także nakonec oslava přece jen dopadla dobře.
Celkově  
personál 4
prostředí 4
jídlo 3
Celkově  
personál 3
prostředí 5
jídlo 4
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO