Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

63 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.

Valentýnské menu šéfkuchaře Marka Jelínka

Akce byla ukončena

Je nám líto, tato akce byla již ukončena.
Všechny akce

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 14. 2. - 15. 2. 2020
    • Místo:
    • Bílý Mlýn Liberec (Svobody 295/30, Liberec)

Popis akce

Předkrm:

Čerstvá ústřice z Bretaně - Fine de Clare - 1 ks servírovaná na ledu se šalotkou marinovanou v červeném vinném octu, doplněná řezem  citronu 68 Kč


Polévka:

Špenátový krém - krémová polévka z mladého špenátu se smetanou, servírovaná s tartarem z domácího uzeného lososa 68 Kč


Hlavní chody:

Filet z tresky Skrei 180 g - pečený filet z čerstvé polární tresky na přepuštěném másle s tymiánem, servírovaný s glazírovanou zimní zeleninou, šampaňská omáčka se šalotkou 275 Kč


Grilovaný Insides kirt steak 250 g - grilovaný křehký steak z italského hovězího, servírovaný s gratinovanými bramborami se

smetanou, fazolovými lusky ve slanině a omáčkou z červeného vína 268 Kč


Dezert:

MilleFeuille - jemné plátky mandlových vaflí plněné vanilkovou zmrzlinou, servírované s horkými višněmi v červeném víně a čokoládovým fondue 125 KČ

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba

Nyní otevřeno