Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Zavřít

Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Seznam průběžně aktualizujeme a budeme rádi, pokud nám pošlete své tipy na info@restu.cz.

23 fotek
Podnik dočasně nepřijímá rezervace z Restu

Dne 12. března byla vládou České republiky přijata krizová opatření, která, mimo jiné, zakazují přítomnost veřejnosti v provozovnách stravovacích služeb. Nařízení platí do 11. dubna a v tomto období nebude možné prostřednictvím portálu Restu vytvářet rezervace. Děkujeme za pochopení.

Na mapě

Informace BASTION PRAGUE RESTAURANT

Luxusní designová restaurace Bastion vás dostane nejen svou výbornou českou a mezinárodní kuchyní, ale i nádherným výhledem na Vyšehrad, Petřínskou rozhlednu a další historické budovy a kostely. Kvality restaurace potvrzuje i ocenění Czech Gastronomy Awards.

Restaurace se nachází na historickém bastionu, který vznikl ve 14. století při budování hradeb Nového Města panovníkem Karlem IV. Čeká vás tu pestré menu plné čerstvých sezónních surovin. K mání je také víc než 100 druhů vín z českých a zahraničních vinařství. S výběrem toho pravého vám rád pomůže profesionální sommeliér.

Šéfkuchařem Bastionu je Radek Příhonský, který sbíral zkušenosti po celém světě od Itálie přes Londýn až po Jakartu. Francouzské kuchyni se učil ve vyhlášeném podniku La Viegre, který patří mezi 10 nejprestižnějších restaurací v Jihoafrické republice. Na kontě má spoustu ocenění z domácích a mezinárodních soutěží. Pyšní se i čestným uznání Jižní Karolíny.

Zobrazit více

Fotky našich uživatelů

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

We thoroughly enjoyed our visit to this restaurant. The views are stunning, and I can only imagine how nice it must be to come here in the summer months and sit on the terrace. Catch up we had excellent service-prompt and thoughtful end and the food was creatively conceived and well prepared. We especially liked the beef tartare appetizer and the octopus risotto. The desserts were superb as well. I would certainly recommend this restaurant, even if it is a little out-of-the-way, it’s well worth it.

  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 3
  • Prostředí: 5

Včerejší návštěva restaurace s fantastickým geniem loci pro nás byla pro poměrně značném časovém odstupu od návštěvy poslední zklamáním. Pokud sedí dva hosté v prázdné restauraci je na tom vždy něco zvláštního a zejména v období léta to rozhodně body do hodnocení nepřidá. Dříve milá obsluha byla nahrazena novým servisem, jehož protagonista se sice snažil být vstřícný a precizní, ale dopouštěl se celé řady více či méně akceptovatelných chyb. Víno vybrané z nabídky nebylo k dispozici a tak číšník nabídl alternativu - ta ovšem, jak se později ukázalo, také došla. Číšník tedy nabídl víno jiné, ovšem z dvounásobné cenové kategorie - faux pas. Na toaletě byla tma, vypínač zřejmě centrální - obsluha se omlouvala s tím, že "je to tam trošku zlobí". Při hrazení účtu si číšník naprosto nepokrytě řekl o 10% spropitného, jež by v jiném případě dostal - takto ovšem nikoliv. Možná se jedná o drobnosti, ale restaurace této kvalitativní a cenové hladiny si je rozhodně nesmí nechat proklouznout. Asi zase nějakou dobu vyčkám, než se odvážím tohle nádherné místo znovu odzkoušet.

Všechna hodnocení

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba