Informace Restaurace Angusfarm
Radost z opravdového jídla…
Jsme rájem steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek. Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty). Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben.
Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám ke konkrétním pokrmům doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína z našeho vinného sklepa.
Po jídle si můžete nakoupit námi vyrobené poctivé uzeniny. Vyrábíme párky, taliány, salám, paštiky, hovězí tlačenku… Vyzrálé hovězí maso plemene Angus vám vakuově zabalíme s sebou.
Otevírací doba
-
- Pondělí
- 11:30 - 22:00
-
- Úterý
- 11:30 - 22:00
-
- Středa
- 11:30 - 22:00
-
- Čtvrtek
- 11:30 - 22:00
-
- Pátek
- 11:30 - 23:00
-
- Sobota
- 11:30 - 23:00
-
- Neděle
- 11:30 - 22:00