Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

22 fotek

Gastro - sommelierský večer Martina Svatka a Zlatka Míčka

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 29. 11. - 29. 11. 2019
    • Cena:
    • 2 450 Kč /Menu osoba s víny
    • Místo:
    • Restaurace Angusfarm (Neurazy-Soběsuky 9, Nepomuk)

Popis akce

Martin Svatek je skvělý šéfkuchař z Tábora ‍. Určitě znáte jeho restauraci Goldie v hotelu Hotel Nautilus v Táboře. U Maurerův výběr se drží hodně vysoko. Dokonce si trůnila v první desítce. Martin je také členem Czech National Culinary Team. Martin u nás bude 29. listopadu vařit krásné menu. Fajnová vína vybral Zlatko Míčka aka Merlot D Or . Bude to koncert. S rezervací neváhejte na hana.sulcova@angusfarm.cz

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba